Sélectionner une page

Team 

Guerin & Boutron

Peter Stevens

Meester Chocolatier

 

Peter werdopgeleiddoorMeester Chocolatier René Goossens in Antwerpen en meesterchef Robert Baelde (die ookalsleerling Pierre Marcolinihad). Hijiseeniseenkunstenaar van de chocolade!


De tablettenzijnkunstwerken met duizendensmaken en zijn pralines zijnsculpturen met fijnekruidenverfijningen.

Peter isMeester Chocolatier, die de boontot de tabletverwerkt. Sindszijnzesjarigeleeftijdweethijdatchocolade en patisseriezijnpassieis.

In 1994 washij de besteBelgischebanketbakker. Hijis de voormaligbanketbakker van Maison Fauchon (Parijs). Peter is de 2016 winnaar van de « BelgianBeauties Souvenirs 2016 » (Label HandmadeBelgium), die het bestehandgemaakteBelgischeproductbeloont.

Daarnaastis Peter eenpassievolleambachtsman die zichbezighoudt met uwgezondheid: zijnproductenvoorgastronomischedoeleindenzijnlactosevrij en glutenvrij.

DezeBelgischechocoladekunstenaarheeft de Maison Chocolat Guérin-Boutronvervoegd om zijn talent in dienst te stellen van uitmuntendheid.

Truffels, koekjes, pralines, tabletten en banketbakkerijen op maat, evenveelgastronomischemeesterwerken die uwsmaakpapillen en uwgehemeltezullenverrukken !

 

chocolade guerin-boutron

NIEUWSBRIEF


Team 

Guerin & Boutron

Peter Steve

Meester-Chocolatier

Peter, gevormd door de meester-chocolatier René Goossens in Antwerpen en de meester-Baker Robert Baelde (die ook had als student Pierre Marcolini), is een kunstenaar van chocolade!

De planken zijn arrays van duizend smaken en haar pralines van de sculpturen aan de verfijningen teder kruidig.

Artisanale chocolatier, werken vanuit Boon naar de Tablet, het is op de leeftijd van zes is hij enthousiast over chocolade en gebak.

Beste patisserie Belgische in 1994, voormalige patissier van het huis Fauchon (Parijs), Peter is de winnaar 2016 ‘ BelgianBeauties herinneringen 2016 « (Label HandmadeBelgium) wedstrijd, die de beste handgemaakte ambachtelijke Belgische beloont.

Peter is daarnaast een gepassioneerd ambachtsman graag zorg voor uw gezondheid:

  • de producten die bestemd zijn voor de fijne gastronomen zijn lactose en gluten.

Deze Belgische chocolade kunstenaar sloot zich aan bij de chocolade huis Guérin-Boutronau service van topkwaliteit die is van ons.

Truffels, cookies, pralines, tabletten en gebak creaties aangepast, zo vele gastronomische meesterwerken die zal verrukken uw smaakpapillen en verbeteren van uw smaakpapillen!

NIEUWSBRIEF


Newsletter
close slider